LES MER OM GAVEKORT HER (!)

Green Racing (GR) lanseres i Norge!

Gjennom arbeidet med E-CROSS, vår elektriske Crosskart har vi jobbet frem en løsning i et større prosjekt. Det er Skaar Racing Team som har bygget Verdens første Elektriske Crosskart. Skaar Racing Team består av to brødre, Atle og Frode Skaar med over 20 års erfaring innen bilsport.

PUBLISERTE NYHETER

Drømmen med prosjektet er å la flest mulig prøve bilsport i ordnede former. Dette fører til at vi i 2020 kan lansere Green Racing. Naturlig nok er også vi satt tilbake av "Koronaviruset" som rammer en hel verden om dagen.

Derfor vil vi måtte forholde oss til denne problemstillingen i tiden fremover, men det er mulig å prøve E-CROSS på Gardermoen (en og en og med helsemyndighetene sine anbefallinger, dette kan endres fra dag til dag etter myndighetene sine krav).

I tillegg har vi åpnet opp for SimRacing og E-Sport i Green Racing som stadig blir mer populært (Bilde av Carl Fredrik Hersoug).

Green Racing blir å finne innen SimRacing i både Racing og Rallycross (bilde fra Lånke iRacing RX med Subaru WRX STI kjørt av Ole Markus Jørgen og Marius Karlstad)

GREEN RACING TEAM

Målet med prosjektet har hele tiden vært at flest mulig skal få prøve sporten vi er så glad i, og vi har funnet en modell vi tror kan bli spennende for fremtiden. Sammen med Norges Bilsportforbund har vi jobbet godt med E-CROSS i lang tid allerede, og under Oslo Motorshow i oktober fikk over 500 barn gleden av å prøvesitte vår Elektriske Crosskart.

Felles for de fleste var spørsmålet, "hvor kan vi kjøre?"

- Per i dag kjører vi på Gardermoen Motorpark, er en kort kommentar fra Gründerne bak E-CROSS.

Over 500 barn ville prøvesitte E-CROSS på standen til Norges Bilsportforbund under dagene på Oslo Motorshow 2019