I dag, lørdag 11. april stiller Green Racing Team til start på Nürburgring, en legendarisk bane i Tyskland. Selv om banen er helt identisk og følelsen i bilen er veldig reel, så forgegår kjøringen hjemme hos Marius Karlstad og Ole Markus Jørgen. De har vær sin Simulator hjemme, og deler på kjøretiden i sin BMW Z4 GT3.

Løpet sendes fra kl 12.45 med kommentator Atle Guldbrandsen som er en ekspert og racerbil kjører med flere runder Nürburgring enn de fleste andre.

LIVESTREAM

ON-BOARD GREEN RACING (!)

LIVETIMING

SE FLERE BILDER NEDERST I SAKEN

Gutta i Green Racing Team deltok i et "testløp" for noen uker siden med en Mercedes AMG GT3, og tok en sterk 5. plass i sitt heat (av 60 førere). Nå har de byttet bil, og forberedt seg mot dette løpet og gleder seg til start. Det kjøres trening fra kl 10.00 og kvalifisering kl 12.00 før selve løpet starter kl 13.00 (!)

På Youtube siden til Green Racing Team vil det være livestrem så fort de er ute å kjører, link til hovedsiden finner dere her.

LES MER OM VÅRE FØRERE:

 ANNONSE GREEN RACNG:Green Racing er startet på bakgrunn av vår egenproduserte Elektriske Crosskart, E-CROSS og vi tilbyr prøvekjøring for barn fra det året man fyller 6 år (når restriksjoner fra helsemyndigheter endrer seg). Vi har vår hovedbase på Gardermoen Motorpark. Mer info ser dere på hovedsiden Green Racing!

Bilder av BMW Z4 GT3 (design Ole Markus Jørgen)

Tilbake til toppen!